Monday, August 30, 2010

ChatRoulette Mania

Sunt sigur ca multi dintre voi ati vizitat sau cel putin ati auzit de ChatRoulette.
Ce este defapt acest ChatRoulette?
Chat Roulette se poate defini drept un serviciu de video-chat dupa principiul jocului la ruleta (adica la intamplare, la noroc ): utilizatorii intra pe site, iar dupa initializarea conexiunii incepe sa caute parteneri de discuţii. Diferenta fata de celelalte site-uri de socializare este ca nu poti sa filtrezi partenerii după anumite detalii (sex, varsta, localitate etc.) ci pur si simplu laşi calculatorul sa aleaga aleator un partener pentru video-chat.
In cazul in care lucrurile merg bine, nu ar fi exclus sa apara si o versiune de ChatRoulette pentru telefonul mobil, mai ales ca acum sunt o groaza de dispozitive cu camera frontala special conceputa pentru convorbiri video si desi daca in versiunea pentru calculator puteti vedea multi indivizi cu dereglari psihice, la versiunea pentru telefonul mobil sunt convins ca numarul acestora va urca simnificativ, tinand cont de faptul ca va fi mai greu de introdus un buton pentru report pe display-ul telefonului mobil.
Mai jos gasiti cateva filmulete despre acest fenomen, luate de pe alte site-uri.


In incheiere va ofer doua recomandari: 
- nu permiteti minorilor sa acceseze acest site
- daca va incumetati sa intrati, fiti pregatiti de ce e mai rau (statisticile arata ca aproximativ trei sfert din vizitatori sunt stau nud in fata calculatorului)

Personal, nu recomand nimanui chatroulette.com, dar la fel de bine as putea spune ca nu recomand manelele, telenovelele si apa plata. Pana la urma, fiecare cu preferintele sale.

No comments:

Post a Comment